Hermanstorps Kör och Ridklubb

Boka terrängbanan

Alla aktiviteter på terrängbanan skall bokas via Alexandra Nylander på mejl alexandrany.96@hotmail.com. Ange i mejlet datum, mellan vilka tider, typ av arrangemang, samt kontaktuppgifter på ansvarig. Bokningen bekräftas via mejl.


Egna arrangerade tävlingar går före privata tränares träningar. Sektionerna informerar Alexandra Nylander samt hemsideansvarig om tävlingar så snart tävlingsdag är bestämd. Vid dubbelbokning eller vid ändring av tävlingsdag skall detta lösas i samförstånd!

Regler för att använda HKRKs terrängbana

Viktigt att ta hänsyn till underlaget, särskilt på våren och hösten om det är blött i marken. Är det mjukt framför eller bakom vissa hinder så trampa inte sönder marken, utan välj hinder som står på mindre blöta områden. Trampa igen spår som blir framför och bakom hinder. Kratta efter dig på banken eller vid andra hinder där det är grus. Kratta finns vid många hinder. 


Rider du på banan utan tränare, är det tillåtet att hoppa 70 och 80 cm hinder. Dess är markera med T.

Ryttare måste ha vuxen person med sig.


Kontrollera alla hinder innan du hoppar att de är fastsatta och hela och att marken framför och bakom är okej. Det kan hända saker på banan som vi som sköter banan inte har sett. 


ALL RIDNING PÅ BANAN SKER PÅ EGEN RISK.